Ons assortiment

Warme en koude buffetten van De Ambachtelijke slager

De warme en koude buffetten van De Ambachtelijke Slager zijn ideaal wanneer u een feestje heeft en voor een grotere groep iets lekkers op tafel moet zetten. De medewerkers van De Ambachtelijke Slager regelen alles voor u en heeft u er zelf geen werk van. Handig bij bijvoorbeeld een verjaardag, een jubileum een bedrijfsfeest of een buurtfeest.

Warme en koude buffetten op maat
De Ambachtelijke Slager heeft een ruime keuze warme- en koude buffetten. Wij hebben ons assortiment dusdanig samengesteld dat u voor elke gast iets lekkers op tafel zet en dat u een buffet kunt kiezen voor een betaalbare prijs.

Huisgemaakte kwaliteit
Al onze warme- en koude buffetten worden in eigen keuken gemaakt. Met de lekkerste en verse ingredi├źnten. Daarmee zet u niet alleen variatie, maar ook gegarandeerd iets lekkers op tafel.

Wij adviseren u graag
Heeft u binnenkort een feestje? Wij helpen u graag bij het samenstellen van een buffet zodat u uw gasten verrast met de lekkerste huisgemaakte kwaliteit. Klik hier voor winkel in uw buurt.

┬ę Bens Verspromotie | Oostergrachtswal 47, 8921 AB Leeuwarden | 058-295 47 47 | www.bensverspromotie.nl | Privacy statement